Proiect european româno-bulgar pe Agricultură, în Constanța

274
Proiect european  româno-bulgar  pe Agricultură,  în Constanța - fotoproiect-1496247802.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța a găzduit miercuri, 31 mai, conferința de presă ce a finalizat cu mare succes încă un proiect transfrontalier România-Bulgaria. Cu această ocazie, au fost realizate zece interviuri cu agricultorii și întreprinzători în agricultură ecologică din România și Bulgaria care prezintă experiența lor și bunele practici.

Astfel, campania de informare "PAC pentru o creștere durabilă: Misiunea posibilă" a avut ca scop realizarea mai multor obiective în ceea ce privește Politica Agricolă Comună (PAC), cauzate de nevoile identificate ale celor trei grupuri principale de părți interesate din regiunea transfrontalieră bulgară-română.

Campania de informare a fost implementată prin intermediul a 24 de activități organizate în șase pachete de lucru (WP), activitățile din pachetele de lucru 1, 5 și 6 fiind dedicate punerii în aplicare integrală a campaniei și gestionarea măsurilor de informare, iar activitățile de WP 2, 3 și 4 au avut ca scop atingerea obiectivelor specifice ale campaniei.

În cadrul acestui eveniment a fost dezvoltat și Catalogul de bune practici - "Funcția socială a agriculturii și sprijinul Politicii Agricole Comune pentru dezvoltare durabilă" în limbile bulgară, română și engleză. În plus, a fost elaborat un set de materiale de instruire referitoare la noile elemente ale măsurilor de sprijin, în conformitate cu planurile și programele naționale de dezvoltare rurală în Bulgaria și România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde