Protest spontan la Guvern. Angajații din aparatul de lucru al premierului cer salarii mai mari

2727
Protest spontan la Guvern. Angajații din aparatul de lucru al premierului cer salarii mai mari - protest-spontan-guvern-oamenii-p-1715609519.jpg

Articole de la același autor

Angajații din Aparatul de lucru al Guvernului au organizat, luni, un protest spontan în Piața Victoriei.


“Având în vedere numeroasele întâlniri cu reprezentanţii Guvernului României pentru soluţionarea revendicărilor salariaţilor, faptul că, în continuare, angaţaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României sunt discriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din sectorul de activitate ‚Administraţie Publică’”, arată un comunicat al Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație.


„Luând în considerare ultima întâlnire desfăşurată azi, în cadrul căreia partea guvernamentală a refuzat să corecteze această nedreptate, angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României au declanşat şi participă la un protest spontan”, a mai informat sursa citată.


Liderului sindical, Noni Iordache, a declarat, potrivit G4Media, că angajații cer salarii mai mari și susțin că se simt discriminați.


„Suntem vârful administrației, vorbim de cancelaria premierului, Secretariatul General al Guvernului, ANAP (agenția națională de achiziții publice) Corpul de control al premierului, care din 2015 n-au mai beneficiat de o majorare salarială, cu excepția celei din decembrie de 5%”, a declarat Iordache, precizând că este un deficit de personal, veniturile fiind în jur de 5.000 de lei.


Protestul vine la începutul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5427 secunde