Pui pe Jar deschide a patra locație în Constanța

3505
8

Articole de la același autor

Nu există constănţean care să nu fi auzit de bunătăţile de la "Pui pe Jar". Fie că le alegeţi pentru momente de sărbătoare, fie că le preferaţi într-o zi normală din săptămână, acasă ori la birou, pentru prieteni sau pentru o masă în familie, preparatele marca "Pui pe Jar" sunt alegerea ideală atunci când primiţi întrebarea: "Azi de unde mâncăm?"



Astfel, pentru a fi cât mai aproape de constănţeni, restaurantul Pui pe Jar inaugurează pe data de 06 iunie a șasea locație în orașul Constanța, respectiv în piața din Km 4-5, pe strada Liliacului nr. 2B, de unde veți putea cumpăra mult iubitul pui întreg, mici, coaste, pulpe și alte preparate pe jar gustoase. În ziua dechiderii, turtele și gogoșile vor fi din partea casei.


Constănțenii sunt deja obișnuiți cu preparatele proaspete oferite la Pui pe Jar. Ingredientele sunt atent alese pentru a da naștere unui pui delicios, pulpelor fragede, micilor, coastelor și mai multor sortimente de cârnați. Turtele au devenit și ele celebre de-a lungul celor aproape nouă ani de funcționare a restaurantului Pui pe Jar. Acestea sunt făcute după rețeta bunicilor și sunt coapte bine la jar. Clienții sunt răsfățați și cu dulciurile copilăriei, dintre care amintim salamul de biscuiți și gogoșile cu coajă de portocală.

”Pui pe Jar înseamnă mâncarea copilăriei mele, a familiei mele, a rudelor mele. Înseamnă mâncarea pe care o împarți cu familia. Mâncarea este extrem de importantă pentru fiecare individ în parte, iar mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei. Nu poți mânca un pui singur. Trebuie să-l împarți. Puiul întreg are rolul de a strânge la masă pe toți cei dragi”, ne-a povestit cu pasiune Liliana Diaconu, administratorul lanțului de restaurante Pui pe Jar.
 

Puiul pe Jar a pregătit și o serie de oferte promoționale pentru pachetele Office, platouri de petrecere și meniuri cu mici și cârnați picanți. Vă încurajăm să faceți o vizită joi, 06 iunie, la noua locație Pui pe Jar din Km 4-5, unde veți fi întâmpinați întreaga zi cu turte și gogoşi.





Comentează știrea

Dani
6 iunie

Atrag clienții prin nume, dar cu siguranță produsele sunt pline de otrăvuri.

Nu există constănţean care să nu fi auzit de bunătăţile de la "Pui pe Jar"
6 iunie

Super Gluma ! Fiecare pe unde-i place ... "Nu poți mânca un pui singur. Trebuie să-l împarți", alta gluma ... ca depinde, mai iei la pachet daca esti mai zgircit sau o portie la juma ! Aici sa intelegem era scopul de grup, ca uneori .... "Azi de unde mâncăm?" unde iti permiti, iti place ai invitatie ! O fi poate si papica buna la locatia din reclama ... dar redactarea si multe "sabloane"... "mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei" [ sint cazuri si cazuri, inclusiv papica de la munca ... ca poate "singur" nu ca n-ar fi cine, dar specificul muncii ]. Spor la gastronomie si papica !!

Mincarea care dezbina !
6 iunie

"mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei", e expresia poate oarecum adecvata pe plan local sau cu clientii "orasului". Pe mediul international, invitatia la masa se poate evita in unele cazuri sau preferi o bautura decit mincarea. Unii prin prisma gastronomiei si obicieiurilor nationale au gusturi si mancaruri specifice : super condimentate, alta bucatarie. E incompatibilitate din ambele parti, adica nu ai cum "armonie" la masa comuna ! [ nici macar fiecare cu felul lui, ca poate al tau doar vizual e in discordanta cu principiile partenerului ]

" La invitatia la masa sa mergi dupa ce ai papat bine acasa "
6 iunie

Auxiliar atit pe local cit si pe la altii inca are valabilitate buna expresia. Sti cum gateste, obiceiurile si ... super clar. Sau preturile ca poate doar 1apa cu bule, etc ! La altii, ca e si acolo cu refuzul, cutumele sau chiar e intersant ambientul mai putin papica [ si la papica desi multe feluri si multa darnicie ! ]

Sorin Micu
8 iunie

Felicitări, felicitări, felicitări! !!!!

Sorin Micu
8 iunie

Sunt stabilit în Irlanda din Constanța. Nu mai denigrați brendul romanesc . Am servit acolo ,foarte mulțumiți de produse și o igienă exemplară!...felicitări. Mergeți și serviți la indieni ,pakistanezi și să vă văd cum comentați.

rasism pur
8 iunie

ce v-au facut indienii ? sau pakistanezii ? Mincati ce va place, dar degeaba prin strainatati ca din pur-rasim sau viziune limitata ... pe atractiv vizual n-aveti nici o idee ... restul fiecare cum prefera !

Răspuns la:
Adăugat de : Sorin Micu, 8 iunie
Sunt stabilit în Irlanda din Constanța. Nu mai denigrați brendul romanesc . Am servit acolo ,foarte mulțumiți de produse și o igienă...
rasism pur
8 iunie

Are toata lumea gastronomia proprie, doar preferintele personale le clasifica. Ale noastre pur romanesti de prin strainatati credeti ca sint asa super de lux ? De multe ori doar daca iti precizezi natia pe alte meleaguri deja ai asocierea, exact in modul in care ati scris pe comentariu. "Natie Spurcata" si nu neaparat cu asociere pe persoana si tot asa de la indivizi ca dvs. ca rasismul e peste tot. Toate ale noastre pe Cta. sint asa romanesti pur-singe ?

Răspuns la:
Adăugat de : Sorin Micu, 8 iunie
Sunt stabilit în Irlanda din Constanța. Nu mai denigrați brendul romanesc . Am servit acolo ,foarte mulțumiți de produse și o igienă...
Pagina a fost generata in 0.2531 secunde