RAJA distribuie apă pentru persoanele afectate de caniculă

193
2

Articole de la același autor

Avertizările și codurile de caniculă sau vijelii vin unul după altul. Temperaturile au crescut semnificativ în ultimele zile și la orele prânzului era aproape imposibil să mergi pe stradă. Pentru a preveni cazurile de insolație și a veni în întâmpinarea constănțenilor, S.C. RAJA S.A. a amenajat 41 de puncte de distribuție apă în întreg județul, iar în municipiului Constanța au fost instituite zece puncte de prim ajutor.

Campania este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, Primăriei Constanța și Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Astfel, la nivelul județului Constanța, S.C. RAJA S.A. a montat 41 de puncte de distribuție apă. Zece sunt în Constanța, câte cinci în Mangalia și Medgidia, câte trei în Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Techirghiol și Ovidiu, patru în Năvodari și două în Hârșova.

În municipiul Constanța, corturile de distribuție a apei vor fi amplasate în zonele Judecătoria Constanța, Teatrul de Stat, Gară - fântâna arteziană din parc, Piața Far, B-dul Tomis - Capitol, Dacia - Trei Ceasuri, în față la City Park Mall, I.C. Brătianu - vizavi de Cora, Boema și b-dul Mamaia în zona Delfinariului.

Zece corturi de prim-ajutor în municipiul Constanța

Acestei campanii s-a alăturat și Primăria Municipiului Constanța, care va amplasa în plus, încă 10 corturi în toate zonele unde există cluburile pentru pensionari. Este vorba despre cluburile din zonele KM 4 - 5, Far, Tomis III și pavilioanele din zona Tăbăcărie, Teatrul de Vară Soveja, Tomis II, Poarta 6, CET și strada Badea Cârțan.

Pe lângă apa plată oferită tuturor cetățenilor, constănțenii aflați în dificultate din punct de vedere medical din cauza căldurii, vor avea asigurat și primul ajutor specializat prin intermediul asistenților medicali voluntari, în urma implicării și sprijinului acordat acestei campanii de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Toate aceste puncte de prim ajutor vor funcționa zilnic, în intervalul orar 8,00 - 20,30.

Comentează știrea

Mociu C
31 iulie 2013
Tartorii Constantei

Porcul alcoolic Constantinescu, pastaia scirboasa si drogata si nenorocitul asta libidinos batrin de Stroe ar face mai bine sa micsoreze pretul apei care este pur si simplu criminal. In plus e o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factura in aceiasi cantitate ca apa potabila, iar 1 m cub sa coste aproape la fel ca apa potabila. Peste tot pe unde ne ducem suntem injurati de oameni pentru acest pret nebun al apei, ca si cum noi am fi vinovati. Sper din tot sufletul ca regionalizare sa-i schimbe din functii pe acesti mefioti-legionari nenorociti si justitia sa le ofare la toate aceste trei bestii bilete de odihna pentru 20 de ani la Poarta Alba.

Jadic radu
11 februarie 2014

O poveste reala ..10 02 2014 ora 16,30 am fost atacat de o turma de 7 -8 caini an plina zi, am urlat la disperare si la 10 -15 minure a iesit personalul de la hotelul ZODIAC si m-au salvat.. le multumesc din suflet pe aceasta cale si v-as ruga sa publicati aceasta intamplare care din fericire o pot povesti. An parc vin copii, persoane in varsta, de nu se iau masuri cat mai urgent, va urma o tragedie anuntata.. va multumesc. Dar m-as simti vinovat daca nu v-as povesti si cineva va muri atacat de caini in centrul Constantei, parcul Tabacariei.E o poveste inspaimantatoare prin care am trecut.Multumesc foarte mult.JADIC RADU

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2351 secunde