Război în Ucraina. Comunitatea "Un Singur Cluj" lansează biletul de solidaritate. Oamenii pot dona pentru cauze umanitare

157
Război în Ucraina. Comunitatea
Războiul de lângă România fură vieți omenești și distruge sute de mii de familii. Peste un milion de oameni au plecat până acum din Ucraina, în timp ce alții au rămas în țara lor măcinată de război. Și refugiații și cei rămași au nevoie de ajutoare, de alimente, apă, medicamente, haine, adăposturi sigure, liniște și pace.

"Comunitatea "Un Singur Cluj" este o mișcare din care fac parte mai mulți operatori culturali din Cluj-Napoca și își dorește să ajute și să fie #AlăturiDeUcraina. Astfel, "Un Singur Cluj" lansează astăzi biletul de solidaritate, prin care oamenii pot dona pentru cauze umanitare. Sunt patru tipuri diferite de bilete, care valorează 10 lei, 50 lei, 100 lei și 500 lei, și pot fi cumpărate online.

Prima misiune este la Cernăuți, acolo unde Primăria a cerut ajutorul României pentru a-i trimite un convoi cu echipamente și materiale necesare. Fondurile strânse prin biletele de solidaritate vor deveni astfel achiziții pentru cei nevoiași.", anunţă reprezentanţii Comunităţii "Un Singur Cluj".

Comunitatea "Un Singur Cluj" îndeamnă la solidaritate cu vecinii noștri și la unirea tuturor forțelor pentru bine. Mișcarea "Un Singur Cluj" a luat naștere în pandemie, în 2020, pentru a ajuta comunitatea medicală în lupta împotriva COVID-19. Festivalurile Electric Castle, Jazz in the Park, Street Food Festival, TIFF, UNTOLD, organizații și instituții locale sunt implicate în acest demers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3657 secunde