Record de cazuri noi COVID-19 și încă două decese, la Constanța

174
Record de cazuri noi COVID-19 și încă două decese, la Constanța - recorddecazuricoronavirus-1598641261.jpg

Articole de la același autor

Numărul de persoane depistate pozitive cu noul coronavirus a crescut, vineri, cu 42, în județul Constanța, ajungând la 1.619. Este cea mai mare creștere a numărului de cazuri raportate zilnic, în județul nostru.

Din păcate, tot vineri, au fost înregistrate și două decese ale unor pacienți cu Covid-19. Ambii erau în vârstă și mai aveau și alte afecțiuni. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani și o femeie de 83 de ani. Pacientul era din Constanța și suferea de hipertensiune arterială, boală mitrală aortică protezată, fibrilație atrială, status post ocluzie intestinală, peritonită purulentă operate. Acesta a decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

Femeia era tot din municipiul Constanța și era diagnosticată cu boală cardiovasculară, boală neurologică, boală renală și era internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța. Numărul deceselor a ajuns, astfel, la 41, în județul Constanța.

Alte 11 persoane sunt, în prezent, în stare gravă, în secțiile de terapie intensivă. În total, 243 de persoane sunt internate în spitalele Covid-19. De asemenea, 11.011 persoane sunt în carantină. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone de risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2. Totodată, 98 de persoane sunt izolate la domiciliu după ce au fost confirmate cu noul coronavirus, dar au fost externate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3949 secunde