Tablete, camere web, măști și dezinfectanți pentru școli, din fonduri europene

189
Tablete, camere web, măști și dezinfectanți pentru școli, din fonduri europene - tabletecamere-1598641315.jpg

Articole de la același autor

Școlile vor putea achiziționa echipamente electronice pentru lecțiile online, dar și vizete, măști și dezinfectanți, din fonduri europene. Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că directorii de unități de învățământ vor fi îndrumați pentru a putea obține sumele necesare acestor dotări.

"Am decis ca Ministerul Educației și Cercetării să acorde sprijin tuturor unităților de învățământ care vor să aplice pentru achiziția de tablete școlare și echipamente IT, precum și pentru achiziția de echipamente de protecție medicală și dezinfectanți, achiziții decontate prin fonduri europene", a precizat Monica Anisie.

Potrivit acesteia, inspectorii de proiecte și programe din fiecare inspectorat școlar vor acorda consultanță în vederea realizării proiectului, iar Ministerul Educației și Cercetării va realiza modelul de cerere de finanțare și îl va transmite fiecărei unități de învățământ.

"O linie TelVerde va fi pusă la dispoziția celor interesați pentru acordarea de consultanță cu privire la accesarea fondurilor europene necesare achizițiilor de echipamente", a mai spus ministrul Educației.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5857 secunde