România, printre primele țări ale lumii care vor dispărea, potrivit unui studiu ONU

456
2
România, printre primele țări ale lumii care vor dispărea, potrivit unui studiu ONU - romania274253300-1319543302.jpg
Cercetători ONU au realizat un calendar al dispariției omenirii, potrivit căruia România se numără printre primele 10 țări care vor dispărea, dacă nu va crește rata natalității.

Potrivit clasamentului, primele 10 țări care vor dispărea sunt Macao, Hong Kong, Bosnia, Rusia, Malta, Slovacia, Singapore, România, Ungaria și Macedonia, informează NewsIn.

Statele Unite, insulele Virgine, Santa Lucia, Tunisia, Franța, Coreea de Sud, Azerbaidjan, Australia, insulele Antile și Norvegia vor dispărea ultimele.

Cercetătorii afirmă că unele țări nu vor dispărea. Este vorba în special de țări din Africa, Orientul Mijlociu, cu excepția Iranului, Asia Centrală și Caucaz. Afganistanul, Pakistanul, India, Mongolia, Indonezia, Filipinele și majoritatea țărilor din America Latină, cu excepția Braziliei și Chile, nu sunt amenințate cu dispariția.

ONU publică în mod regulat aceste estimări, în raportul UN World Population Prospects. Cercetătorii au stabilit, pe baza ratei actuale de natalitate, data aproximativă a morții ultimei femei din fiecare țară, ceea ce semnalează sfârșitul ciclului de reproducere a populației.

Comentează știrea

Florentina
25 octombrie 2011
Iar aberatii ONU? Oamenii astia nu pot face ceva productiv? Sa munceasca...

M-am saturat de rapoartele ONU, care mai de care mai alarmist si realizat in functie de preferinta celui care-l plateste! Timp de 2000 de ani au tot vrut multi sa disparem de pe globul asta, ca neam si tara. Se pare ca si ONU ne iubeste la fel de munt!!!! Ei, nu mor caii cand vor cainii!

unu
26 octombrie 2011
deci americani ultimi

americani ca de obicei mor ultimi ca in filmele lor retardate:))si dupaia vine politia tot americana si aia ...ce de kkt probabil mor ultimi ptr ca ei consuma toata resursele planetei si cand vor consuma tot vor cuceri tot:))o sai ia si pe ei dracul se vor manca intre ei ca niste canali ce sunt:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3273 secunde