Românii pot pierde tichetele sociale. Anunţul făcut de Ministerul Investițiilor

515
1
Românii pot pierde tichetele sociale. Anunţul făcut de Ministerul Investițiilor - vouchere7-1658843153.jpg

Articole de la același autor

Vouchere alimente 2022. Lista beneficiarilor de vouchere sociale pentru alimente este actualizată de Ministerul Muncii pe baza criteriilor de eligibilitate referitoare la venitul maxim lunar. potrivit Antena3.ro

Vouchere alimente 2022. Există mai multe criterii pe baza cărora românii care primesc acum voucherele pentru alimente în valoare de 250 de lei pot fi excluși din program, spune Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), potrivit infofinanciar.ro.

Listele beneficiarilor sunt actualizate lunar de Ministerul Muncii, iar aceste liste pot suferi modificări de la lună la lună.

Aşadar, dacă ați primit voucherele sociale pentru alimente într-o lună în care veniturile au fost mai mici decât pragul respectiv, iar luna următoare veniturile se majorează, riscaţi să pierdeţi cardul din programul "Sprijin pentru România".


"Beneficiarii care nu vor mai îndeplini criteriile de eligibilitate (condiția referitoare la venitul maxim lunar) nu vor mai primi sumele programate să fie virate pe carduri în lunile august, octombrie și decembrie 2022.

Cardurile vor putea să rămână în posesia beneficiarilor, nefiind necesar ca ele să fie returnate către unitatea emitentă", a explicat MIPE.



Comentează știrea

Dan
27 iulie 2022
moca de la stat

Mult prea multi asistati sociali! Si mult prea multi zdraveni,sanatosi/se care ar putea munci f bine, dar nu vor. Ce se face face pt trierea corecta a celor care pacalesc societatea si cei care intr adevar nu pot munci?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde