Să păstrăm plajele curate!

142
Plajele sunt pregătite pentru a primi turiștii care vor sosi pe litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște. Potrivit reprezentanților Administrației Bazinale de Apă "Dobrogea - Litoral, toate plajele au fost amenajate și au fost predate către operatori. 
"Plajele din Mamaia, Vama Veche, Mangalia, Neptun, Costinești, Eforie și 2 Mai își așteaptă vizitatorii. Facem totuși un apel către cei vor veni la mare în minivacanța de 1 Mai să păstreze plajele curate. ABADL a depus eforturi ca plajele să fie pregătite și amenajate, pentru ca turiștii care vor veni pe litoral să se bucure de un nisip curat", a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al ABADL.
De asemenea, ABADL va sprijini "SocialErasmus Romania: Let’s Do It, World!", acțiunea de curățare a plajei inițiată de voluntarii Asociației Erasmus Student Network (ESN) România, care se va desfășura pe data de 28 aprilie 2013, pe plaja din Vama Veche. Activitatea se dorește a fi una pilot pentru Ziua Curățeniei Generale, care anul acesta va avea loc în data de 28 septembrie 2013. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1849 secunde