Temperaturi ridicate și mult soare în week-end, la Constanța

121
Temperaturi ridicate și mult soare în week-end, la Constanța - vremea2-1367000040.jpg
Adie vânticel de vacanță în acest week-end, pe litoral. Vremea este foarte frumoasă și soarele ne îmbie să ieșim din case. 

Meteorologii anunță pentru sâmbătă, cer senin și vânt moderat, dinspre sud-est, cu temperaturi cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius. Duminică va fi însă și mai cald, până pe la 25 de grade Celsius, iar vântul doar va adia ușor. Vreme frumoasă va fi și săptămâna viitoare, cu valori termice foarte plăcute, chiar dacă luni ne vor da târcoale câțiva nori aducători de ploaie. 
În restul țării, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii aprilie și se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în cursul nopții în jumătatea de vest a țării, unde doar izolat vor fi averse slabe posibil însoțite de descărcări electrice.
Vântul va avea unele intensificări în zona înaltă de munte, în regiunile estice pe parcursul zilei, iar în partea a doua a intervalului în vestul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 10 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4433 secunde