Şase staţii de încărcare a vehiculelor electrice, amenajate de Enel, la Constanţa

375
Şase staţii de încărcare a vehiculelor electrice, amenajate de Enel, la Constanţa - sasestatiideincarcare-1611689124.jpg

Articole de la același autor

Şase staţii de încărcare a vehiculelor electrice au fost puse în funcţiune de Enel X, la Constanţa. Acestea sunt amplasate în zone uşor accesibile şoferilor din oraş, în baza unui parteneriat cu autorităţile locale, şi oferă posibilitatea încărcării a 12 vehicule în acelaşi timp.

Patru stații sunt de tipul JuicePole și sunt localizate pe străzile Unirii și Fulgerului-Dezrobirii, la Spitalul Militar și în parcarea etajată a Spitalului Județean Constanța. Cu o putere de 2 x 22 kW AC, fiecare dintre stații permite reîncărcarea simultană a două vehicule electrice și încărcarea a până la 40% din nivelul bateriei în 30 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii. Alte două stații, de tipul JuicePump, sunt amplasate pe strada Pandurului - Șoseaua Mangaliei și în parcarea Portului Tomis. Fiecare stație de încărcare permite reîncărcarea a două vehicule electrice în același timp cu o putere de 50 kW DC respectiv 22 kW AC. Încărcarea până la 80% din nivelul bateriei durează, în curent continuu, aproximativ 25 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.


Șoferii își vor putea reîncărca vehiculele folosind aplicația mobile JuicePass. Tariful de încărcare este de la 1,29 lei per unitate de încărcare (1 unitate de încărcare = 1 kWh). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1107 secunde