Scandalul plajelor continuă, conducerea ABADL se apără

801
Operatorii economici care au fost descalificați sau care nu au reușit să închirieze un sector de plajă continuă să conteste legalitatea organizării licitațiilor. În replică, reprezentanții Administrației Bazinale Dobrogea-Litoral (ABADL) susțin că au aplicat legea și au respectat-o cu strictețe.
În prezent, se derulează faza de soluționare a celor 21 de contestații depuse.
"Pe parcursul acestei etape, ABADL nu va reacționa la comentariile publice făcute de unii participanți la licitație. Referindu-ne la procedura de organizare a licitației, trebuie menționat faptul că au existat două comisii, una privind atribuirea sectoarelor de plajă prin licitație publică, iar cealaltă de soluționare a contestațiilor. În cadrul derulării procedurii de licitație, a existat transparență totală din partea comisiei, ofertele fiind deschise în fața participanților. Din niciuna din cele două comisii nu face parte conducerea executivă a ABADL. După finalizarea procedurii de licitație, ABADL va face clarificări privind comentariile apărute în spațiul public în această perioadă", precizează purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălin Anton.
În paralel cu soluționarea contestațiilor depuse, ABADL a inițiat demersurile de încheiere a contractelor de închiriere cu agenții economici care au câștigat suprafețele de plajă, în situațiile unde nu există contestații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Februarie 2011
Stire din Social : Marea ne înghite plajele
Luni, 26 Aprilie 2010
Stire din Social : Liber la licitarea plajelor
Pagina a fost generata in 0.7407 secunde