Se caută personal hotelier pentru Germania

144
Se caută personal hotelier pentru Germania - eures-1487079258.jpg

Articole de la același autor

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 15 posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic (ospătar - 8 posturi, recepționer - 2 posturi, bucătar/commis de cuisine - 2 posturi, cameristă/roomboy - 2 posturi și personal ȋntâmpinare oaspeți - 1 post), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională Saxonia Inferioară - Bremen, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la București ȋn prima parte a lunii aprilie 2017. 


Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții: pentru posturile de ospătar: calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune de limbă germană și engleză (nivel B1). Pentru posturile de recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți se cere calificare profesională încheiată și/sau experiență in domeniul hotelier, abilități de utilizare a sistemului de rezervare OPERA și cunoștințe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2 – C1/C2). 


Contractele de muncă pot fi pe durată determinată (de 8 - 12 luni), cu posibilitate de prelungire sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 2.000 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți și de minimum 1.800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă/roomboy. 


De precizat că angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9288 secunde