Se fac angajări la stat. Cum poţi să devii bugetar

652
1
Se fac angajări la stat. Cum poţi să devii bugetar - angajare-1648218665.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Cercetării şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au anunţat că fac angajări, după ce o ordonanţă de urgenţă a fost adoptată în şedinţa de guvern.


Potrivit Antena3.ro ministerul cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) înființează Grupul Operativ pentru implementarea și monitorizarea reformelor și investițiilor privind transformarea digitală a României şi face angajări, potrivit bugetul.ro.

"În acest Task Force care va funcționa în afara organigramei MCID vrem să recrutăm cei mai buni 17 specialiști cu competențe digitale avansate și competențe de management de proiect integrator în domeniul transformării digitale.

Mă aștept ca cei mai buni experți din mediul privat să accepte provocarea de a ni se alătura pentru implementarea cât mai rapidă și eficientă a activităților și proiectelor descrise în cadrul PNRR, Componenta 7 – Transformare digitală", a declarat ministrul Marcel Boloș.


Grupul Operativ (Task Force) pentru transformarea digitală a României va funcționa pe perioada de punere în aplicare a Planului Național de Redresare și Reziliență, din comisia de recrutare putând face parte și reprezentanții instituțiilor responsabile în implementarea Cloud-ului guvernamental, conform Ordonanței aprobate în ședința de Guvern.


Comentează știrea

Esentialul
25 martie 2022
Vaccinat doza 3

Cum poti sa devi “esential”

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7798 secunde