Se fură apă caldă pe rupte. Din ce în ce mai multe cazuri de fraudă depistate de RADET

651
Se fură apă caldă pe rupte. Din ce în ce mai multe cazuri de fraudă depistate de RADET - sefuraapacalda-1468859963.jpg
Din ce în ce mai multe cazuri de furt de apă caldă din rețeaua de termoficare sunt descoperite de către reprezentanții RADET în municipiul Constanța. Recent, au fost mediatizate mai multe situații în care agenți economici au fost depistați cu branșamente ilegale. Și aproape că nu este zi în care să nu iasă la iveală noi cazuri.


"RADET Constanța se confruntă cu o situație îngrijorătoare privind furtul de energie din sistemul de alimentare centralizată cu energie termică a municipiului Constanța. Un alt consumator fraudulos a fost depistat astăzi (n.r. - ieri, 18 iulie), la blocul FC 24, scara A, apartamentul 3, parter, de pe strada Lirei nr. 8. Această locație este utilizată ca spațiu comercial", explică directorul ge-neral al RADET Constanța, Liviu Popa.


Potrivit acestuia, acțiunile de verificare vor continua și în perioada următoare, la nivelul întregului municipiu, pentru depis-tarea frauduloșilor. "RADET Constanța avertizează pe această cale toți consu-matorii, că trebuie să înțeleagă nece-sitatea respectării legalității în ceea ce privește alimentarea cu energie termică, în caz contrar riscând sancțiunile prevăzute de legislație", a completat directorul RADET.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde