Se schimbă vremea la Constanţa. Se întorc ninsorile

197
Se schimbă vremea la Constanţa. Se întorc ninsorile - x-vremea-1705668791.JPG

Articole de la același autor

După două zile călduroase, în cea de-a doua parte a zilei de vineri, 19 ianuarie, cerul se va înnora treptat și vor fi precipitații sub formă de ploaie, care spre dimineață se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea (rafale, în general de 45-55 km/h). Temperatura minimă va fi de 1-2 grade.

Mâine, valorile termice vor fi mult mai scăzute. Potrivit specialiştilor Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, cerul va avea înnorări temporare ziua, când va mai ninge, în general slab. Stratul de zăpadă ar putea fi de până la 5 cm, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de 45-55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1-2 grade Celsius, iar cea m inimă de -3- -2 grade Celsius.

Având în vedere răcirea bruscă a vremii și posibilitatea formării poleiului, nouă autospeciale cu sărăriță vor fi pregătite din această seară să acționeze pe poduri, pe străzile aflate în rampă, sensuri giratorii și bulevarde, dar și pe liniile mijloacelor de transport în comun. De asemenea, utilajele cu lamă vor fi pregătite pentru a degaja zăpada, dacă va fi cazul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde