Școli închise pentru a doua zi consecutiv, localități fără energie electrică, drumuri cu circulație în condiții de iarnă

322
Școli închise pentru a doua zi consecutiv, localități fără energie electrică, drumuri cu circulație în condiții de iarnă - scoalabancigoale-1701155532.jpg

Articole de la același autor

Au rămas închise marţi, pentru a doua zi consecutiv, 36 de unităţi de învăţământ din judeţul Tulcea și 29 de unități de învățământ din județul Constanța, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a faptului că nu au energie electrică în urma avariilor înregistrate pe fondul viscolului de la finele săptămânii trecute.


În judeţul Tulcea, 36 de unităţi de învăţământ vor rămâne închise marţi pentru a doua zi consecutiv, din cauza faptului că nu au energie electrică în urma avariilor înregistrate pe fondul viscolului de la finele săptămânii trecute.

Doar una din cele 36 de unităţi de învăţământ care nu vor funcţiona marţi este din mediul urban, cea din Sulina, celelalte fiind în mediul rural.

Potrivit unui comunicat al furnizorului de energie electrică emis marţi dimineaţa, în judeţul Tulcea sunt 40 de localităţi fără energie electrică.

Pe toate drumurile naţionale din judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, transmite Agerpres.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile înregistrate în această perioadă, dar și a problemelor identificate prin comunicarea cu autoritățile locale și județene, și directorii din 29 de unități de învățământ din județul Constanța au propus suspendarea cursurilor cu prezență fizică și în data de 28.11.2023.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde