Povestea celor trei eroi de la Constanţa, lăudaţi de Ministerul Afacerilor Interne

34684
1
Povestea celor trei eroi de la Constanţa, lăudaţi de Ministerul Afacerilor Interne - x-povestea-celor-trei-1701168684.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o frântură dintr-o întâmplare emoţionantă, de la Constanţa, petrecută chiar în timpul viscolului puternic care a paralizat la propriu judeţul, zilele trecute:


„- Are 80 de ani! Probleme respiratorii grave! Vă rugăm, trimiteți pe cineva! E viscol mare și noi nu o putem deplasa”. Așa a sunat apelul la 112 venit din partea unui angajat al căminului de bătrâni, Peștera.
Imediat, trei salvatori de la ISU Constanţa au plecat cu șenilata către locul indicat. Vizibilitatea era aproape zero.
La un moment dat, viscolul era atât de puternic încât cu greu au putut înainta. Nicio secundă cei trei nu au renunțat la cursa către femeia care avea nevoie de ajutor. Când au ajuns în fața căminului, toți cei de acolo au fost mirați.
„- Cum de ați ajuns pe așa viscol?”
„- Trebuie să o salvăm”, a spus unul dintre ei. „Unde este doamna? Haideți să o luăm”.
Cu grijă au transportat-o la șenilată și au învelit-o cu mai multe pături.
„- Vă este frig?”
„- Nu, mamă, sunt bine!” a răspuns doamna.
„- Aveți încredere în noi că veți fi bine.”
Și au plecat! Viscolul era și mai puternic, dar într-un final au ajuns la o ambulanță care îi aștepta într-un loc de unde se putea deplasa pe șosea. „Dănuț, Cosmin și Cornel, trei pompieri de la ISU Constanța care merită toate felicitările noastre!”, se arată în postarea Ministerului Afacerilor Interne.
Zeci de cuvinte de laudă la adresa celor trei eroi au fost scrise de internauţi la această postare, semn că oamenii încă îşi pun încrederea şi respectul în autorităţi.




foto: Ministerul Afacerilor Interne, Romania Facebook


Comentează știrea

joharless
16 decembrie 2023
furt

Era si Leana care i-a furat portofelul batranei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1455 secunde