Secția de Dermatovenerologie din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost relocată

3839
Secția de Dermatovenerologie din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost relocată - dermato1-1643975445.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au probleme dermato-venerice beneficiază acum de condiții hoteliere de înaltă calitate. De curând, secția exterioară, de Dermatovenerologie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost relocată. Aceasta funcționează, la acest moment, în cadrul Policlinicii nr. 2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost modernizat. Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflată într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.

În noua locație, situată în cadrul policlinicii, la etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă. Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, trei cabinete pentru medici, două săli de tratament și o sală de mică chirurgie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1181 secunde