Serviciul de Taxe și Impozite a expediat înștiințările de plată

623
1
Pentru a informa contribuabilii persoane fizice și juridice cu privire la cuantumul impozitelor și taxelor locale datorate bugetului local, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a expediat un număr de 184.932 de înștiințări de plată din care 90% pentru persoanele fizice și 10% pentru persoanele juridice.

Din totalul înștiințărilor de plată emise atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice, 71% au fost tipărite pe hârtie de culoare albă ceea ce înseamnă că au de achitat doar obligațiile pentru anul 2012 și 29% pe hârtie de culoare roz pentru cei care au de achitat și obligațiile restante aflate în procedură de executare silită precum și accesoriile acestora.

În cazul persoanelor fizice, 71% din totalul înștiințărilor de plată au fost tipărite pe hârtie de culoare albă și 29% au fost tipărite pe hârtie de culoare roz, iar pentru persoanele juridice, 62% din totalul înștiințărilor de plată au fost tipărite pe hârtie de culoare albă și 38% pe hârtie de culoare roz.

Sumele cuprinse în înștiințările de plată tipărite pe hârtie de culoare albă se pot achita, în numerar la ghișeele agențiilor fiscale, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și Transilvania, la aceasta din urmă doar în baza înștiințării de plată, până la data primului termen scadent, respectiv până la data de 31 martie 2012.

Sumele înscrise în înștiințările de culoare roz se pot achita la ghișeele agențiilor fiscale, la oficiile poștale din localitate și la agențiile Garanti Bank. 

Comentează știrea

IO
26 ianuarie 2012
EU NU PLATESC

am avut o surpriza anul asta: impozitul a venit pe numele ficei mele, care doar ce implinit un anisor. asa ca...astept sa-si gaseasca servici, peste vreo vreo 18 ani,cam asa. pina atunci, financiarul poate sa o dea in judecata pt neplata si eventual sa-i confiste bunurile (adica pampersi...eventual murdari gata)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cum combatem absenteismul școlar
Pagina a fost generata in 0.8946 secunde