Sezonul estival, la final. Ce au reclamat turiștii

242
Sezonul estival, la final. Ce au reclamat turiștii - sezonulestival1-1473951009.jpg

Articole de la același autor

Peste 1.400 de controale au fost făcute de comisarii Protecției Consumatorilor în cele trei luni de sezon estival, la mare. În total, aceștia au aplicat 507 amenzi contravenționale și 347 de avertismente pentru abateri de la legislația în domeniul protecției consumatorilor. Valoarea amenzilor depășește 1.830.000 de lei. 53 de locații au fost închise temporar, până la intrarea în legalitate.

Cele mai multe probleme au fost depistate la unitățile de alimentație publică, unde s-au găsit preparate stricate, dar păstrate spre servire, produse depozitate necorespunzător, dar și numeroase abateri de informare. În ce privește serviciile, comisarii au primit foarte multe sesizări despre plaje și șezlonguri, dar și despre taxe de parcare.

În topul reclamațiilor, conduce zona de sud a litoralului, unde s-au înregistrat 151 de reclamații în punctul operațional de la Neptun și 97 de reclamații în punctul de la Costinești. Însă și la Mamaia, au fost depuse 116 reclamații, majoritatea dovedindu-se întemeiate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde