Sibel Cristea a adus la Constanţa o nouă tehnică de aplicare a genelor, cu lampă UV

1519
Sibel Cristea a adus la Constanţa o nouă tehnică de aplicare a genelor, cu lampă UV - fond-material-sibel-cristea-1697135611.jpg

Articole de la același autor

Nu există femeie căreia să nu îi placă să aibă gene lungi și dese, care intensifică privirea și conferă senzualitate și eleganță. În ziua de azi, în ajutorul doamnelor și domnișoarelor care sunt preocupate de aspectul lor fizic vin extensiile de gene, care reprezintă o procedură realizată în saloanele de înfrumusețare.

Înainte de a apela la o astfel de procedură, este bine, însă, să vă asigurați că ați ales tehnicianul potrivit, stăpân asupra tehnicilor de aplicare și a tipului de gene ales. Un astfel de tehnician de excepție din județul Constanța este Sibel Cristea, o adevărată specialistă în arta genelor, care va reuși mereu să vă aducă un plus de frumusețe, prin aplicarea genelor de diferite dimensiuni.

Sibel este una dintre creatoarele efectelor cu gene cu mega-volum din oraşul de la malul mării, American Lashes, şi vorbeşte mereu cu mare dragoste despre meseria pe care o practică. Ea spune că genele de calitate superioară, delicate și fine, aplicate corect vor înfrumuseţa, cu siguranţă, o femeie şi îi vor da un şarm aparte. Totodată, este conştientă de faptul că aplicarea și stilizarea extensiilor de gene reprezintă o artă, de aceea cel care practică această meserie trebuie să se afle într-o perfecționare continuă și să fie deschis la noutățile care apar în domeniu. O noutate pentru Constanţa o reprezintă şi noua tehnică de aplicare cu adeziv special și lampa UV cu zero vapori și peste 90% șanse de aplicare pe ochi sensibili cu alergii la adezivi clasici. Aceasta a fost implementată, de curând, şi în Constanţa, de către Sibel, care este foarte mândră de rezultatele ei.

Revenind la capitolul evenimente, ea a participat, de curând, la Campionatul de extensii de gene „Epic LashEvent”, pe care l-a organizat, ca de fiecare dată, cu multă pasiune și profesionalism. La eveniment, participantele au discutat subiecte extrem de interesante, au învățat multe lucruri noi unele de la altele și, bineînţeles, s-au împărtășit experiențe și cunoștințe, atmosfera fiind una plină de entuziasm. Organizarea unui eveniment de acest gen nu a fost deloc ușoară, dar Sibel a reușit să facă totul perfect. „A cincea ediţie aniversară a congresului s-a desfăşurat pe durata a patru zile şi am avut invitaţi din toată Europa, Rusia, America, Dubai, Kosovo, Anglia, Italia, Ucraina, Canada, Belgia etc. Acesta a fost destinat tuturor tehnicienilor în extensii de gene, laminări de gene şi sprâncene, indiferent de nivelul lor de pregătire şi de experienţă. Munca de lash-artist este foarte importantă pentru mine. De fiecare dată, avem de învăţat lucruri noi, de la fiecare conferinţă, de la fiecare curs sau trainer. Este un boom extraordinar de informaţii. După acest congres, urmează ediţia Lash Maraton, care va fi organizată în iarnă și va avea un concept cu totul diferit decât ce există, la ora actuală, în România. Nu va fi deloc un campionat, ci unul plin de surprize pentru participanţi”, ne-a declarat aceasta.

Între timp, se pregăteşte să participe la mai multe evenimente de amploare, primul dintre acestea fiind „Define yourself” din luna noiembrie, unde va fi speaker. Vreţi să ştiţi ce mai înseamnă pentru Sibel extensiile de gene? „Acest job înseamnă totul pentru mine. L-am ales din dorința de a deveni independentă, de a avea un venit al meu, stabil și a nu depinde de nimeni. Ulterior, plăcându-mi și observând rezultatele și văzând fericirea de pe chipul femeilor, a venit iubirea”, a adăugat ea.

Referitor la tehnicile folosite în ziua de azi în materie de beauty, specialistul a precizat că ele se schimbă mereu, motiv pentru care, prin intermediul evenimentelor pe care le creează, încearcă să îi aducă la malul mării pe cei mai buni traineri care inventează lucruri ce îi ajută pe ei, tehnicienii, să lucreze mai ușor, să realizeze efecte mai frumoase.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2571 secunde