Somon afumat, contaminat cu Listeria monocytogenes. Produsul a fost retras din magazine

1259
Somon afumat, contaminat cu Listeria monocytogenes. Produsul a fost retras din magazine - somonafumatculisteriamonocytogen-1644836728.jpg

Articole de la același autor

Somon afumat, cu Listeria monocytogenes. ANSVSA a anunţat că producătorul a iniţiat retragerea alimentului de la vânzare.

„Vă informăm că Biocorner, ca urmare a notificării primite din partea producătorului Burren Smokehouse, a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la client a articolului Burren Eco somon afumat 90 g, cod de bare 5390780000105, lot 28802, data expirare 12.01.2022”, a transmis ANSVSA.

Motivul retragerii este prezenţa Listeria monocytogenes în produsul Burren Eco somon afumat 90 g.

Este vorba despre magazinele:

Magazin Biocorner Dorobanti, Str. George Calinescu nr 4, Sector 1, Bucuresti

Magazin Biocorner Jolie Ville, Str. Erou Iancu Nicolae nr 103, Voluntari, Ilfov

Magazin Biocorner Corbeanca, Soseaua Unirii nr 240, Corbeanca, Ilfov

Listeria monocytogenes este o bacterie ce provocată listerioză. Boala se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastriceşi poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul respectiv, vă rugăm să nu‐l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, se arată în informarea ANSVSA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6477 secunde