SPIT. Campanie de verificare în teren a persoanelor fizice privind declarațiile pentru impozite și taxe

228
SPIT. Campanie de verificare în teren a persoanelor fizice privind declarațiile pentru impozite și taxe - spittaxeimpozite-1366716465.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii că a fost demarată o amplă campanie de lucru în vederea verificării impozitelor și taxelor datorate bugetului local de către persoanele fizice. 

Astfel, inspectorii Serviciului Constatare și Control au început verificarea pe teren a impozitului/taxei pe clădiri, impozitului sau taxei pe teren, impozitului pe mijloacele de transport, taxei de habitat etc. Precizăm că acțiunea are drept scop corectarea și actualizarea bazei de date a SPIT.

Amintim că, în termen de 30 de zile de la dobândirea sau înstrăinarea unei clădiri, unui teren sau a unui mijloc de transport, de la efectuarea oricărei modificări care ar conduce la recalcularea impozitului datorat, de la modificarea numărului de persoane care locuiesc în imobil, contribuabilii au obligația să se prezinte la ghișeele unice ale instituției pentru a depune o declarație în vederea luării/scoaterii în/din evidențele fiscale.

Nedeclararea sau declararea peste termenul legal constituie contravenție și se sancționează cu amendă. Formularele tipizate pot fi descărcate de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde