SPIT. Iată ce taxe au de plătit agenții economici din Mamaia

144
SPIT. Iată ce taxe au de plătit agenții economici din Mamaia - fondmamaia1461344566-1469531501.jpg
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța amintește contribuabililor care desfășoară activități economice în stațiunea Mamaia și în Sat Vacanță că datorează următoarele taxe:


1. Taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice -este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracție de mp din suprafața utilă deținută. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2016. 


2. Taxa de promovare a turismului în stațiunea Mamaia și în Sat Vacanță –este stabilită diferențiat, în funcție de destinația spațiului și de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea taxei a fost data de 01 iunie 2016.


3. Impozitul pe spectacole –pentru un spectacol de teatru, balet, operă, operetă, concert, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competiție sportivă internă sau internațională, cota de impozit este de 2%.


În cazul oricărei alte manifestări artistice decât cele enumerate (distracții dezvoltate pentru parcuri de distracții și parcuri moderne-roller coaster, montagne russe etc.) cota de impozit este de 5%. Taxa se achită lunar, până la data de 10 inclusiv, a lunii următoare celei în care a avut loc spectacolul.


Formularele se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunile "Persoane Fizice/Juridice"– "Documente declarare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1085 secunde