Tabere naționale tematice, la mare

219
Tabere naționale tematice, la mare - tabere-1472653512.jpg

Articole de la același autor

Elevi și studenți din întreaga țară vor ajunge în zilele următoare la mare, pentru ultima serie de tabere, în cele trei centre de agrement ale Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Astfel, la Centrul de Agrement Eforie Sud "New Paradise", Centrul de Agrement Eforie Nord "Luminița" și Centrul de Agrement 2 Mai, se desfășoară, între 5 și 11 septembrie, cinci tabere naționale. Este vorba despre tabăra "Geto Dacii la Eforie Nord", unde o sută de tineri din Argeș, Dolj, Iași, Vaslui, Galați, Brăila, Alba, Covasna și București vor fi implicați în producerea de obiecte și prelucrarea de materiale prin dezvoltarea unor ateliere tematice, cum ar fi olărit, pictură, militar, gastronomic, fabricarea de arme de epocă și arheologie – treasure hunt.

Alți 150 de participanți vor fi prezenți la tabăra națională "Democratin", unde vor afla valorile reale ale democrației, drepturile precum și modul de exercitare a acestora. Tot 150 de tineri vor fi prezenți la tabără națională "Și Eu pot fi Antreprenor", unde vor putea să-și dezvolte calitățile de antreprenor.

De asemenea, la Eforie Nord, vor fi continuate activitățile de prevenire desfășurate în parteneriat cu reprezentanți ai ANITP - Centrul Regional Constanța, Inspectoratul Județean de Poliție, Centrul de Prevenire, Educare și Consiliere Constanța și Inspectoratul de Jandarmi al județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8206 secunde