Tehnologii americane de ultimă oră, la SC RAJA SA

855
Tehnologii americane de ultimă oră, la SC RAJA SA - protocolraja-1317232939.jpg
Patronatul Român al Apei, condus de Felix Stroe, directorul SC RAJA SA, a reușit, în ultimii ani, să pună bazele unui parteneriat de succes cu Ambasada Statelor Unite ale Americii. Acesta s-a concretizat, în cursul zilei de ieri, cu semnarea unui protocol de colaborare între Patronat și Departamentul Comerțului din Guvernul SUA, prin Serviciul Comercial al Ambasadei SUA.
Cele două părți intenționează să coopereze pentru a introduce și promova folosirea tehnologiilor inovatoare americane, produselor și serviciilor pentru piața românească de apă și apă uzată, și să ofere o platformă pentru schimbul de experiență dintre profesioniștii români și cei americani. Totodată, se va încuraja dezvoltarea resurselor umane din sectoarele de apă și apă uzată, prin intermediul schimbului de cunoștințe și pregătire profesională, dintre sectoarele private ale industriei de apă și apă uzate din Statele Unite ale Americii.
La evenimentul de ieri, au participat, alături de reprezentanți ai RAJA, ai autorităților locale și ai Patronatului Român de Apă, și Duane C. Butcher, șeful adjunct de misiune al Ambasadei SUA la București, și Keith Kirkham, atașatul comercial al Ambasadei SUA în România. Dincolo de importanța parteneriatului, aceștia au fost deosebit de încântați de recitalul dat de fanfara SC RAJA SA, care a interpretat fără greșeală imnul SUA, dar și melodii populare românești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3037 secunde