Trei sferturi din români folosesc site-urile de socializare în scop profesional

2307
Trei sferturi din români folosesc site-urile de socializare în scop profesional - 20100519bwilliamsonfacebook382x3-1317035038.jpg
Trei sferturi din români folosesc site-urile de socializare în scop profesional. La această concluzie s-a ajuns în urma unui studiu realizat de un important site de recrutări online. Au fost chestionați 700 de utilizatori pentru a afla câți dintre angajații români sunt prezenți în social media și care este strategia abordată pentru construirea unei imagini profesionale pozitive.
Astfel, 28% din cei intervievați au conturi separate pentru uz personal și profesional, 6% folosesc anumite filtre pentru a publica conținutul doar la anumite persoane (colegi de muncă vs. prieteni), 27% nu folosesc site-urile de social media în scop profesional, 14% postează doar în scop profesional sau informații legate de locul de muncă, nimic personal, 8% au doar un cont de Facebook și nu se vor înregistra și pe alte site-uri, iar 17% folosesc același cont atât în scop personal cât și profesional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Plata cu cardul îngrașă!
Pagina a fost generata in 1.0679 secunde