Unde puteți plăti taxe de rezervare a locului de parcare

466
Unde puteți plăti taxe de rezervare a locului de parcare - undeputetiplati-1456508610.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au loc de parcare rezervat, în apropierea locuinței, trebuie să achite taxa respectivă direct la Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța. Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 312/2015, SPIT preia de la Primăria Constanța responsabilitatea încasării taxei respective. Astfel, înștiințările de plată pentru anul 2016 cuprind și sumele datorate în acest sens.
"Plata taxei se face până la 31 martie 2016, urmând ca după această dată să se calculeze majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută, pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență. Autorizația se reînnoiește automat pentru anul următor în situația în care soli-citantul nu renunță expres la aceasta până la data de 15 decembrie a anului în curs și are achitată taxa pentru anul curent", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Pentru a nu vă înghesui la ghișeele fiscale, trebuie să știți că aveți șase modalități de plată a taxei. Aceasta se poate achita online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, în urma autentificării cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online, prin intermediul cardului bancar, în cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat în zona Cafeteria Auchan, de luni până duminică, de la ora 10.00 la ora 22.00, prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicația Etax Mobile SPIT Constanța disponibilă la instalare pe AppStore pentru iOS și pe Play Store pentru Android, prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, numerar, la stațiile OMV-Petrom din municipiul Constanța, prin Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română, dar și la orice agenție fiscală SPIT, unde se poate încasa și prin intermediul cardului bancar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4775 secunde