Urgență plină la Spitalul Județean. Actul medical, asigurat fără sincope

158

Articole de la același autor

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Constanța a reușit să ajungă la toate solicitările din teritoriu. 


Purtătorul de cuvânt al SAJ, dr. Claudia Tătărici, a declarat că apelurile de la numărul 112 curg în continuu, dar echipele au putut prelua toți pacienții cu probleme de sănătate. Nici la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța nu sunt probleme. Reprezentanții unității sanitare au declarat că spitalul asigură permanența actului medical, fără niciun fel de sincope. 
Desigur, în ultimele 24 de ore, alți 264 de constănțeni au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor, din care 59 cu vârste de până în 16 ani. 


Cele mai multe cazuri (228) au fost repartizate pe cod verde. În urma investigațiilor de specialitate, din cele 264 persoane au rămas internate 75, cei mai mulți la Pediatrie și Ortopedie.


La fel ca zilele trecute, din pricina temperaturilor scăzute, la UPU au fost aduși mai mulți pacienți reprezentând cazuri sociale. Aceștia sunt investigați și în funcție de starea de sănătate sunt fie internați, fie transferați la adăpostul pus la dispoziție de autoritățile locale. 


"De ieri și până astăzi dimineață, la UPU au fost înregistrați cinci pacienți din această categorie. Trei au fost duși la adăpost, alți doi sunt încă în investigații", au explicat reprezentanții spitalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8743 secunde