Valul 5 de coronavirus a intrat pe un trend descendent. Câte cazuri au fost înregistrate, azi

324
Valul 5 de coronavirus a intrat pe un trend descendent. Câte cazuri au fost înregistrate, azi - ad00ndamagfzad0zzjzlmwqwowy5mzix-1645089609.jpg
Valul 5 de coronavirus a intrat pe un trend descendent. Numărul persoanelor infectate este mai mic decât în săptămânile trecute. Deocamdată, numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă nu scade, iar faţă de valul 4 de această dată sunt afectaţi mulţi copii.



Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 17 februarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.374 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 125 decese, dintre care 3 anterioare intervalului de referință.

Directorul general al companiei farmaceutice americane Moderna, Stephane Bancel, a declarat că este ”rezonabil” să presupunem că ne apropiem de etapele finale ale pandemiei, transmite CNBC.

”Cred că acesta este un scenariu rezonabil. Există o şansă de 80% ca, pe măsură ce evoluează Omicron sau virusul SarsCov-2, vom vedea virusuri din ce în ce mai puţin virulente”, a afirmat Bancel, când a fost întrebat despre opiniile potrivit cărora pandemia de Covid-19 ar putea fi acum în faza finală, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5572 secunde