Video VIDEO. Echipele Termoficare au intervenit şi au rezolvat situaţia. Fântână arteziană în faţa Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa

811
1

Articole de la același autor

O avarie majoră a fost înregistrată în această seară la o conductă situată în fața Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Apa a izbucnit ca la o fântână arteziană. Potrivit reprezentanților Termoficare Constanța, avaria s-a produs din cauza unei conducte sparte din cauza presiunii mari date de CET.

 
UPDATE de la Termoficare Constanţa


Din cauza unor noi avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1 amplasată pe bd.1 Decembrie 1918 si pe Magistrala 2 amplasate la intersectia str.Nicolae Milescu cu str.Ostrov, intersectie bd.I.C.Bratianu cu str.Dezrobirii, intersectie str.Dezrobirii cu str.Baba Novac nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum.

Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia.


Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Graniceri, Tomis III, Tomis Nord.

Din data de 20.07.2022 echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum.


Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792





Comentează știrea

fani
22 iulie 2022
solutii

Cand se va trece la vindecarea avariei creierelor ce nu vor sa inteleaga ca acest sistem de termoficare este depasit de 0 suta de ani ,abia atunci se vor rezolva si problemele cu incalzirea !

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde