VIN NINSORILE ȘI LA CONSTANȚA? Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

4720
VIN NINSORILE ȘI LA CONSTANȚA? Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni - gerdecrapapietrele1451315782-1479120911.jpg

Articole recomandate

Vremea în perioada 14 -27 noiembrie nu este foarte prietenoasă, nici la Constanța, dar nici în restul țării. Dar, având în vedere că suntem deja la mijlocul lunii noiembrie, nici temperaturile scăzute și nici fulgii de nea nu trebuie să ne mai sperie. 


Regimul termic va fi unul oscilant pe durata următoarelor două săptămâni, cu o vreme deosebit de rece în majoritatea regiunilor până pe 17 noiembrie, dar și cu o încălzire semnificativă după acea dată, când mediile diurne vor ajunge și la 13 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate valabilă pentru perioada 14 - 27 noiembrie, dată luni publicității.


La capitolul precipitații, meteorologii estimează apariția ploilor pe arii extinse în majoritatea regiunilor, începând din 20 — 21 noiembrie, și doar la munte va continua să ningă în aproape tot intervalul, scrie Agerpres.


În Dobrogea, în primele trei zile vremea va fi rece pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 4 grade, apoi, până în jurul datei de 21 noiembrie se va încălzi, iar maximele vor ajunge la 12...13 grade. 


După data de 21 noiembrie și până la sfârșitul intervalului, valorile diurne de temperatură vor oscila, în medie, în jurul a 10 grade. Regimul termic nocturn va avea o evoluție asemănătoare. Cele mai mici temperaturi minime se vor înregistra între 15 și 17 noiembrie, când mediile vor fi de -2...-1 grad, iar cele mai mari minime vor fi între 19 și 22 noiembrie, când se vor atinge valor medii de 6...7 grade.


La începutul intervalului vor fi condiții pentru fulguieli izolate, apoi probabilitatea pentru ploi, în general slabe cantitativ, va fi mai mare după data de 20 noiembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde