Vom avea transport în comun pe apă, la Constanța

26692
9
Vom avea transport în comun pe apă,  la Constanța - transportapa-1497971529.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău intenționează să lanseze la Constanța o idee nouă pentru transportul în comun de persoane, și anume cel pe apă, în paralel cu transportul rutier. Acest lucru s-ar putea întâmpla, însă, abia după ce Regia de Transport în Comun se va transforma în societate comercială. Ca urmare, Mamaia Nord, Năvodari, Lumina, Ovidiu și Palazu Mare ar putea fi legate de noul cartier Campus Universitar și de Mamaia, printr-o linie care va avea dublă funcție, de transport în comun și de agrement.

"În intervalele de vârf, oamenii vor beneficia de transportul în comun, iar între aceste intervale vrem să facem plimbări de agrement. Sper ca noua companie de transport în comun, pe care municipalitatea o va construi să își pună în obiectul de activitate inclusiv operarea de ambarcațiuni nautice pentru transportul public. Îmi doresc ca toți constănțenii să învețe să utilizeze o ambarcațiune nautică", a declarat edilul. 

Comentează știrea

cetatean
21 iunie 2017
Constanța

Nu mai publicați toate aberatiile.Transportul in comun din/ in Constanta se face mult mai rapid pe șosele în doua benzi pe sens, către toate locațiile menționate. Cum se desfășoară la ora actuala este alta poveste. L-ati intrebat pe dl. Primar daca a făcut un studiu economic, sa merite o astfel de investiție? Nr. de pasageri, timp de așteptare, frecventa curse, etc. Domnule Fagadau ne dorim sa trăim intr- un oraș CIVILIZAT dar se pare ca nu avem nici o șansă în mandatul d-voastra.

pentru
21 iunie 2017
primar

Pentru sezonul de iarna propun o linie de sanii cu zurgălăii din capul primarului ca are destui!!!

Marian
21 iunie 2017
Portul Tomis

Domnule Primar , cetatenii cu domiciliul in Constanta ar trebui sa aiba gratuitate la stationarea barcilor proprietate in Portul Tomis! Ar trebui amenajate mai multe locuri de lansare a barcii la apa in M Neagra- publice- pt sa nu se mai trezeasca cate unul sa pozeze ca intri cu masina pe nisip. Singurul loc de lansare este in Portul Tomis si este ca si privat.

Constantin
21 iunie 2017
...de la maimuta la bou

Avem un primar imbecil! Fagadau, esti sanatos la cap?...

asdsad
21 iunie 2017
sdfsdf

eu propun sa ne luam cu totii hidrobiciclete si asa impacam si soferii si biciclistii..nu iti trebuie pista de biciclisti si pe apa nu sunt gropi si pe bune chiar nu te mai poate flashui nimeni ca mergi prea incet .Fagadau tu esti sanatos la cap ?? Fa ma cretinule chestii elementare lasa fanteziile tale de miami,malibu,monaco,falticeni ,rezolva locurile de parcare,ghenele imputite de la polaris,tiganii cu cai prin oras,cainii bagabonti,locurile de joaca pentru copii,blocurile imputite cu nspe mii de izolatii si culori,rezolva trotuarele ,amendeaza nenorocitii aia care isi duc cainii sa se cace prin oras,pune camere ,ingrijeste spatiile verzi ca daca ascunzi uncadavru nu-l gasesti decat la iarna ca e plin de buruieni cat casa.In mare can asta ai de facut .pune dracu putorile alea din primarie la munca da cu paru`n ei ..nu le convine afara..altu.sau te au la mana cu ceva ?? Sau le intrerupi afacerile ?? Sau ti-e frica timpu trece leafa merge..si ceva pe langa suntem morti.

carasu de ghiol
21 iunie 2017
nu am scapat de mazare

Faceti transport in comun pe apa de la Mamaia sat la Poarta Alba dar numai de dus,findca se vade treaba ca tot Mazare conduce.Astia vorbesc ca sa mai apara si ei prin ziare si la televiziuni ca de facut nici un fel de nimic.

eugen
21 iunie 2017
Transport pe apa

Domnule Primar e mai p .... sau se face ,transport pe apa in CONSTANTA ,poate pe apa din cada sau piscina personala.

Transport
21 iunie 2017
Infrastructura

Domnul primar ar trebui sa se gandeasca cum sa modernizezee infrastructura se transport pentru biciclisti si transportul in comun asa cum fac de mult timp tarile civilizate precum Danemarca si sa mai reduca numarul de autoturisme si implicit numarul de accidente rutiere.

Geticus
22 iunie 2017
Oare ??

Nu e imposibil.... numai ca ...e nevoie de debarcadere,pontoane ,parcari cai de acces... Nu credeti ca e mai bine sa modernizam ce avem apoi sa ne ocupam de infrastructura si abia la urma de vaporase si celelalte trebuincioase ....apropos vedeti ca din Dec pana in Martie trebuiesc trase la mal .....si mai e si mentenanta (care nu-i ieftina de loc....)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde