Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, astăzi, la Constanța

67
Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme-1382545142.jpg

Articole de la același autor

Toamna continuă să ne facă surprize plăcute. Vremea se anunță și în zilele următoare caldă și însorită.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre sud-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte este posibil să se formeze ceață. Vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 7 grade Celsius.

Mâine va fi chiar mai cald decât astăzi, cu valori termice de 18 - 19 grade și mult soare. Doar sâmbătă se mai răcorește puțin, până pe la 16 grade, după care duminică, 27 octombrie, sunt prognozate, din nou, 18 grade Celsius.

În restul țării, vremea este, astăzi, în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul este variabil, cu înnorări temporare mai ales în sudul și în estul țării, unde dimineața și noapte se va semnala ceață și, cu totul izolat, burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare în zona montană înaltă, iar în cursul zilei și în Banat și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral și 26 de grade în Banat, iar cele mini-me între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5446 secunde