Zeci de familii de pe strada Cutezătorilor din Constanța au rămas fără apă caldă

219
Zeci de familii de pe strada Cutezătorilor din Constanța au rămas fără apă caldă - zecidefamilii-1472055377.jpg

Articole de la același autor

• Nu și-au plătit la timp facturile către RADET 


Familiile din două blocuri din cartierul Inel II din Constanța au rămas fără apă caldă în cursul zilei de ieri, când RADET a sistat furnizarea din cauză că nu și-au plătit datoriile la facturile de energie termică. Este vorba despre blocul IV1, scara A, de pe strada Cutezătorilor nr. 2 și blocul IV2, scările A și B, de pe aceeași stradă.


În același timp, consumatorii din blocul FZ 17A, scara A, de pe strada Pescarilor nr. 49, au din nou apă caldă la robinete, după ce a fost reluată furnizarea apei, ca urmare a achitării datoriei către RADET.


"Vom continua în zilele următoare să întreprindem acțiuni pentru izolarea consumatorilor rău platnici. Îi sfătuim pe toți consumatorii ce înregistrează datorii la plata facturilor, să efectueze urgent plăți la casieriile regiei din str. Badea Cîrțan nr. 14 A, aleea Cute-zătorilor nr. 13, din zona Inel II, și strada Nicolae Bălcescu nr. 14, sau la oricare dintre sucursalele BRD fără perceperea niciunui comision, astfel încât să evite aplicarea măsurii de sistare a furnizării energiei termice", explică directorul general al RADET Constanța, Liviu Popa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3994 secunde