Zi importantă pentru Direcția Veterinară Constanța

2591
1
Zi importantă pentru Direcția Veterinară Constanța - ziimportantapentrudirectiaveteri-1400258732.jpg

Articole de la același autor

Vineri a fost o zi importantă pentru Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DSVSA). Medicii veterinari au sărbătorit, la sediul instituției, Ziua Medicului Veterinar, odată cu aniversarea a 75 de ani de la înființarea Colegiului Medicilor Veterinari din România, 15 ani de la înființarea Filialei Constanța a Colegiului Medicilor Veterinari și aniversarea a 77 de ani de activitate medicală veterinară în Dobrogea. 


Ziua a fost însă una cu mult mai specială. Vineri s-a organizat și primul Cerc Științific al medicilor veterinari din Constanța.
 
"Cu această ocazie, am inaugurat Cercul Științific «Savu Timariu», un reprezentant de seamă al profesiei medical veterinare. Activi-tatea practică se dorește a fi exprimată la nivel academic; este, de fapt, rostul acestui cerc științific, în care colegii noștri, membri ai cercului și nu numai, vin să susțină lucrări științifice, ca rod al activității profesionale pe care au desfășurat-o, să le propună spre dezbatere și să genereze studii aplicative. Iată, așadar, că activitatea de cercetare se așează și la Constan-ța", a precizat directorul DSVSA Constanța, Geronimo Brănescu. 


Așteptările de la acest cerc științific sunt mari. "Această activitate ne dorim să fie cât se poate de îndelungată, să adere la cercul științific orice specialist, și nu numai medicii veterinari, toți cei care au o contribuție sau doresc să aibă o contribuție științifică în legătură cu profesia veterinară. Vor avea loc întâlniri periodice. În momentul când se va strânge un număr suficient de lucrări științifice care să necesite întrunirea le vom dezbate, și pe cele semnificative le vom publica, urmând ca întreg corpul medical veterinar să benefi-cieze, în fapt, de aceste cercetări și studii științifice", a mai explicat directorul DSVSA Constanța. 


Comentează știrea

Mishu
17 mai 2014
Opriti-l...!!!!!!!!!!!!

Va rugam , OPRITI-L pe Titza-Calin Copy Paste sa ne mai futa zilnic la cap cu radiatiile de la Cernavoda...!!!!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2955 secunde