X
X
Mai multe ştiri online:

Lionel Messi ar putea să o părăsească pe FC Barcelona

Ştire online publicată Vineri, 21 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Sursa foto India.com
Lionel Messi ar putea să o părăsească pe FC Barcelona - messiinternationalsursafotoindia-1598011933.jpg


Starul argentinian Lionel Messi a recunoscut în discuția de joi cu noul său antrenor Ronald Koeman că nu vede clar viitorul său la FC Barcelona, deși admite că sunt mari probleme pentru a-și rezilia contractul, notează EFE.


Conform postului de radio catalan RAC1, Messi și-a întrerupt vacanța pentru a discuta cu Koeman asupra continuității lui la Barca și a admis că după noul eșec european, la capătul unui sezon fără niciun titlu, vede mai degrabă o despărțire de club.


Argentinianul este însă avertizat de dificultățile întâmpinate în cazul în care ar vrea să plece din această vară. Messi mai are un an de contract și clauza sa de reziliere este de 700 milioane euro.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17039 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2674 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0301 secunde