O națională de la Euro 2024 a venit în Germania cu 200.000 de suporteri. Doar 10.000 pot intra la meci

673

Articole de la același autor

Euro 2024 debutează astăzi cu partida dintre Germania, ţăra gazdă a competiției, şi Scoţia. Meciul se joacă la Munchen, de la ora 22.00, în Grupa A și a suscitat un interes enorm printre fanii oaspeților. Nu mai puțin de 200.000 de suporteri ai ”albaștrilor” au invadat Bavaria.

"Tartan Army" face legea pe străzile din Munchen, înainte de debutul naționalei conduse de Steve Clarke la turneul final, deși Scoția are șanse mici să iasă dintr-o grupă grea, din care mai fac parte cu Elveția și Ungaria, notează adevarul.ro


Astfel, potrivit unor rapoarte făcute de oficialitățile germane, peste 200.000 de fani scoțieni sunt în prezent în Bavaria, împânzind străzile și puburile din Munchen, în condițiile în care doar 10.000 pot intra la partida de diseară.


Scoțienii au mai stabilit un record, prin Craig Ferguson, un tânăr care a străbătut pe jos 1.609 kilometri pentru a fi prezent la turneul final. El a plecat din Glasgow în luna mai și a sosit ieri după-amiază în Germania. Inițiativa sa a avut darul să strângă fonduri pentru o campanie care să susțină sănătatea mintală a bărbaților.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5777 secunde