Antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, acuză:

"A fost ofsaid la ambele goluri ale Farului!"

496
7

Articole de la același autor

Antrenorul echipei Rapid București, Viorel Moldovan, a declarat, după meciul de campionat de sâmbătă, cu FC Farul câștigat de giuleșteni cu scorul de 3-2, că ambele goluri ale constănțenilor au fost marcate după faze neregulamentare.

"Din punctul meu de vedere, ambele goluri ale Farului au pornit din faze neregulamentare. Am văzut două poziții flagrante de ofsaid la reușitele constănțenilor. Sper să fie două greșeli întâmplătoare, nu vreau să mă gândesc mai departe la alte combinații, deși se practică. Vreau totuși să cred că au fost erori neintenționate. Dar, dacă am câștigat, înseamnă că am avut caracter, am avut forță să revenim și mă bucură acest lucru", a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul Rapidului nu este la prima apreciere răutăcioasă. La conferința de presă premergătoare partidei, Moldovan spusese despre FC Farul că este o echipă "ciudată". 

Comentează știrea

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Autodenuntul lui Viorel Moldovan

"Cunoaștem și noi anumite practici și nu vrem să fim luați de proști, vrem să fim respectați." Cati bani a dat Viorel Moldovan observatorului meciului pentru a nu vedea aruncarea de la margine a 2 mingi din partea Rapiduului ???

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Autodenuntul lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan: "Nu ne luați de proști!" Asa e domnule Moldovan, va ia arbitrii banii de la Rapid, sa fie bine sa nu fie rau, RUSINE !!!

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Pentru Viorel Moldovan

Tu i-ai invatat pe jucatori smecheria cu aruncarea mingii de la margine cu 2 jucatori ??? Ce mult a evoluat fotbalul romanesc, nu mai exista fairplay, doar bani si interes !!! Liga lui Mitica = Liga Bucuresti + comune, respect pentru comune :)

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Cum va arata Liga lui Mitica in viitor

Toata echipele de traditie din provincie vor falimenta si vor juca numai Bucuresti si echipe din zone rurale si astfel Dumitru Dragomir si-a asigura o felie frumoasa din tortul Televizarilor, RUSINE MITICA !!!

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Dupa ce ca furi cu arbtrii, mai ai si tupeu sa comentezi

Rapidul arunca 2 mingi pe teren cu 2 jucatori de la marginea pentru a crea confuzie si a marca golul victoriei, iar Viorel Moldovan mai si comenteaza, ca FC Farul trebuia sa aiba 0 goluri cu Rapid. Viorele tu de cuvantul fairplay, ai auzit ??? Toate echipele din fotbalul romanesc, arunca mingea de la margine cu 1 singur jucator si nu cu 2, nici macar in depasirea unei masini nu ai voie sa faci dublare cu alta masina, dar tu esti mai special, vrei sa distrugi fairplay-ul doar pentru bani, rusine !!!

suporter fc farul
15 octombrie 2013
Viorele, ia exemplu din Spania

Un jucator spaniol a refuzat sa execute un penalty fiindca a considerat ca echipa sa nu merita sa obtina acea lovitura, iar abitru a revenit si a anulat penalty-ul, In opinia ta, orice faza daca nu o vede arbitrul sau observatorul de meci e permisa, deci treci mereu de linia continua cand conduci masina ???

lmr-70
15 octombrie 2013
Rapid-Farul

Da am inteles suntem din provincie si nu trebuie sa deranjam capitalistii dar ce ma bucura enorm am vazut echipa noastra Farul jucand un fotbal frumos si incepe sa arate a echipa ce emite pretentii la promovare,bravo baieti una sau doua victorii legate si vor revenii si spectatorii adevarati ai farului langa echipa meci de meci.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde