Academia de fotbal de la Ovidiu, model pentru sportul românesc

156

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat că instituția pe care o conduce are nevoie de expertiza lui Gheorghe Hagi în ceea ce privește dezvoltarea sportului românesc, precizând că modelul academiei de fotbal de la Ovidiu ar trebui multiplicat la toate disciplinele.

"Am avut o discuție cu Gheorghe Hagi și a rămas să ne vedem față în față în perioada următoare, pentru a discuta mai în amănunt. Pentru că avem un interes comun: dezvoltarea sportului românesc, pe termen lung. Iar pentru mine este foarte important să am alături oamenii din sport deschiși și dornici să ne pusă la dispoziție expertiza lor.

Hagi e un model pentru întreaga societate românească. Avem nevoie de expertiza lui. El e unul dintre sportivii de legendă, care nu numai că a făcut performanță, dar el a ales să împărtășească generațiilor care au urmat din cunoștințele acumulate de-a lungul carierei. Ba mai mult, a ales să investească în sport și a făcut-o cu succes", a spus ministrul Stroe.

Acesta a menționat că a reluat discuțiile cu ministrul Educației, Monica Anisie, în vederea revitalizării sportului școlar. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1311 secunde