ACS Tomitanii Constanța, înscrisă în Divizia A la rugby

765
1
ACS Tomitanii Constanța, înscrisă în Divizia A la rugby - acstomitanii-1470326232.jpg

Articole de la același autor

Ieri, într-o conferință de presă organizată la stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, s-a anunțat oficial înscrierea echipei ACS Tomitanii Constanța în Divizia A la rugby.

Echipa va fi formată din 32 de jucători, născuți în anii 1997-1998, aflați în ultimul an de juniorat, care vor evolua în același timp și în Campionatul Național de juniori U20.

"Tradiția obligă un oraș atât de mare precum Constanța să țintească din nou vârful ierarhiei. Vom încerca prin proiectul nostru să dăm o șansă acestor tineri talentați de a progresa, de a evolua. Pe termen scurt, obiectivul nostru este formarea unui lot de jucători tineri, români, cu care să participăm cu brio în Divizia A. Ne-am dori să promovăm din primul an în Divizia Națională de seniori, însă depinde foarte mult de cum se vor acomoda acești copii cu noii adversari. Ne vom bate cu echipe puternice, precum Metrorex București, RC Grivița și RCM Sibiu, dar nu avem de ce să ne temem de ei. Vom aborda toate partidele la victorie. Sperăm ca, în 2-3 ani, cu ajutorul Primăriei Constanța și al privaților, să formăm o echipă care să activeze în Superligă", a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul celor de la ACS Tomitanii Constanța.

Până la debutul în Divizia A, de pe 17 septembrie, echipa constănțeană va efectua două stagii de pregătire, la Cheile Grădiștei și în Paris (Franța), unde tomitanii vor avea șansa să-și măsoare forțele împotriva unor adversari puternici. 

Comentează știrea

Aragorn
5 august 2016
Bravo, dar...

...cum ramine cu numele (si brandul ) Farul ? Parca anul trecut cind au evoluat Rechinii in Divizia A se discuta ca Tomitanii vor evolua sub culorile (si numele) de Farul, pentru a continua traditia (si palmaresul) acestui club si a nu permite disparitia lui (asa cum s-a intimplat cu alte echipe, si cum pare sa se intimple, din pacate, cu echipa de fotbal). Nu credeti ca ar fi mai indicat sa se evolueze sub aceasta denumire, mult mai cunoscuta, respectata si apreciata la nivel national (si chiar si international) ? Chiar nu se poate face ceva ca un oras cum este Constanta sa aiba in continuare ca reprezentanta in rugby echipa (si clubul) Farul ? Sper sa se gaseasca o solutie pozitiva in acest sens. Mult succes cu acest proiect!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3917 secunde