Jo de la Rio

Traseu dificil pentru Eliza Samara, în proba de simplu

161
Traseu dificil pentru Eliza Samara,  în proba de simplu - tragerelasorti-1470326415.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul turneului olimpic la tenis de masă, atât în întrecerea pe echipe, cât și la simplu.

Naționala feminină a României, formată din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs, va întâlni, în turul inaugural, Coreea de Sud.

Chiar dacă se anunță un duel aprins, președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, rămâne optimist înaintea confruntării cu asiaticele.

"Se poate spune că a fost o tragere bună. Putem trece de Coreea de Sud, după care vom întâlni învingătoarea dintre Singapore și Egipt, adică prima dintre ele. Și Coreea, și Singapore sunt adversari cam de același calibru. Suntem aproape de ceea ce ne-am dorit", a declarat acesta.

La simplu, constănțeanca Eliza Samara va avea un prim tur liber, după care va întâlni învingătoarea dintre Iulia Dvorak (Spania) și Gui Lin (Brazilia). Dacă va ajunge în turul trei, sportiva de la CS Farul va juca împotriva numărului 1 mondial, chinezoaiaca Ding Ning. Dodean joacă în primul tur cu Das Mouma (India), iar dacă va trece în turul următor, va juca cu Ri Myong Sun (Coreea de Nord). La masculin, Ovidiu Ionescu va întâlni în primul tur un jucător venit din calificări, în timp ce Adrian Crișan se va duela cu indianul Kamal Sharath Achanta. Meciurile de simplu vor debuta pe 6 august, iar primul tur pe echipe este programat pe 12 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.441 secunde