CS Spicu Horia, angrenată în Cupa Satelor la oină

171
CS Spicu Horia, angrenată în Cupa Satelor la oină - csspicuhoria-1470326176.jpg

Articole de la același autor

În perioada 5-7 august, în localitatea Gherăști, județul Neamț, va avea loc Cupa Satelor la oină, ediția 2016, eveniment organizat de Federația Română de Oină, alături de Ministerul Tineretului și Sportului, în colaborare cu CS Biruința Gherăști, Primăria Gherăști și Direcția Județeană de Sport și Tineret Neamț.

S-au aliniat la startul turneului cele mai bune șase echipe din mediul rural, din toate colțurile țării, printre care și CS Spicu Horia, din județul Constanța. Sâmbătă, vor avea loc primele partide, urmând ca, duminică, să aibă loc meciurile decisive care vor desemna campioana Cupei Satelor și automat, cea de-a doua formație care va evolua în Cupa Regelui, după câștigătoarea Cupei României, ACS Frontiera Tomis Constanța.

Înaintea fiecărei partide din week-end, se va ține un moment de reculegere în memoria Reginei Ana, plecată dintre noi în urmă cu doar câteva zile. FR de Oină își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai l, soțul Reginei Ana.

"Se va ține un moment de reculegere pentru Regina Ana. Se știe faptul că ziua de 13 va fi declarată zi de doliu în România. Noi aveam programat la Constanța, pe plajă, Campionatul Național de juniori, însă îl vom decala un pic. Probabil vom juca în zilele de 11, 12 și 14 august", a declarat președintele FR de Oină, Nicolae Dobre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde