Carmen Manu și Ștefan Paloși, în finalele turneului de tenis de la Mamaia

212
Carmen Manu  și Ștefan Paloși,  în finalele turneului  de tenis de la Mamaia - carmenmanu-1465576205.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la Tenis Club Idu Mamaia, s-au desfășurat duelurile semifinale ale turneului de tenis "Mamaia IDU Junior Championship-Mobexpert U16", competiție rezervată juniorilor și junioarelor cu vârsta sub 16 ani. Turneul este înscris în calendarul Tennis Europe Juniors Tour, fiind al doilea ca anvergură din Europa la acest nivel de vârstă.

Pe tabloul masculin, Ștefan Paloși (fav. 3), pregătit de Damian Petcu și Adrian Bordei, de la CS Mamaia Idu, l-a învins în semifinală pe Cristian Andreescu, scor 6-3, 6-1, și va avea o finală foarte grea în compania favoritului principal al turneului, Cezar Crețu, care l-a spulberat în penultimul act cu 6-0, 6-0 pe Mihai Marinescu.

Și în finala feminină vom avea un reprezentat al orașului de la malul mării. Carmen-Roxana Manu (LPS-CSS Constanța) a învins-o în semifinală pe colega sa de club, Selma Cadâr, într-un meci foarte disputat, dus în trei seturi, cu scorul de 3-6, 7-6 (10), 6-2. În cealaltă semifinală, Alessia Ciucă (fav.8) a trecut fără emoții de Alexandra Braga (fav.4), scor 6-1, 6-1.

Meciurile finale ale tablourilor de simplu vor avea loc sâmbătă, de la ora 10, începând cu partida masculină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Sport : "Vrem să ducem oina în Japonia!"
Pagina a fost generata in 0.4839 secunde