Adrian Mutu dezvăluie motivul real al rupturii de CHELSEA

393
Adrian Mutu dezvăluie motivul real al rupturii de CHELSEA - mutuchelsea18512100-1351069716.jpg

Adrian Mutu a vorbit, într-o emisiune a unui post francez de televiziune, despre perioada petrecută la Chelsea. Mutu a rememorat relația cu Jose Mourinho și a precizat că nu a avut nici un fel de dispută cu "The Special One". "Am plecat pentru că nu am fost printre preferații săi", a declarat Mutu, citează realitatea.net.


"N-am avut niciun fel de probleme cu Mourinho. Probabil că el și-a ales jucătorii și eu nu m-am aflat printre ei. Așa procedează mulți antrenori. Se întâmplă ca antrenorul să nu te placă! Chiar și așa, e un antrenor incredibil", a declarat Adrian Mutu .


Adrian Mutu a jucat practic doar un sezon la Chelsea, stagiunea 2003-2004. În startul sezonului 2004-2005 a mai fost folosit doar în două meciuri, înainte să fie depistat pozitic cu cocaină și să fie concediat.

Mutu a lămurit și scandalul apărut după meciul România - Olanda, scor 1-4, când a fost acuzat că a petrecut cu prostituate alături de Ciprian Marica. De asemenea, a vorbit și despre presupusul conflict cu Alex Dupont, antrenorul lui AC Ajaccio, declanșat de faptul că a fost schimbat în derby-ul Corsicii, cu Bastia, informează aceeași sursă.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu dă lovitura în afaceri!
Pagina a fost generata in 0.2942 secunde