Adversari accesibili pentru HC Dobrogea Sud şi CS Medgidia, în Cupa României

224
Adversari accesibili pentru HC Dobrogea Sud şi CS Medgidia, în Cupa României - adversar2-1620651927.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud şi-a aflat prima adversară din ediţia 2021 a Cupei României la handbal masculin. Având în vedere contextul marcat de pandemia Covid-19, tragerea la sorţi a fost făcută online, iar zeiţa Fortuna a scos în calea formaţiei constănţene un partener de întrecere accesibil.

Astfel, acceptată direct în turul secund, pentru că sezonul trecut a participat în cupele europene, HC Dobrogea Sud va juca în optimile de finală ale Cupei României cu învingătoarea dintre CS Universitatea Craiova (Divizia A) şi CS Magnum Botoşani, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii Naţionale.

Cum probabilitatea de a se împiedica în optimi este practic nulă, HC Dobrogea Sud va întâlni, în meciul din sferturile de finală, câştigătoarea optimii Politehnica Iaşi (Divizia A) / HC Buzău - SCM Politehnica Timişoara / CSU Piteşti (Divizia A).

Partidele din optimile de finală se vor juca în data de 25 mai, cele din sferturi, pe 27 mai, iar în week-end-ul 29-30 mai, va avea loc Final Four-ul. Toate meciurile se vor disputa la Bucureşti.

XXX

Judeţul Constanţa va mai avea o reprezentantă în Cupa României: CS Medgidia, echipă care evoluează în Divizia A.

Handbaliştii antrenaţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au şansa de a se califica în optimi, pentru că, pe 24 mai, în turul întâi, vor înfrunta pe CSM Făgăraş, ocupanta locului 13 în clasamentul Ligii Naţionale, primul deasupra liniei retrogradării. Dacă va accede în optimi, Medgidia va avea parte de un duel de zile mari, cu Minaur Baia Mare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6028 secunde