Liga I la fotbal, play-out

Retrogradarea directă, ca şi evitată! FC Viitorul, victorie mare în partida cu FC Argeş

117
Retrogradarea directă, ca şi evitată! FC Viitorul, victorie mare în partida cu FC Argeş - retrogradarea-1620651874.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a reușit un succes crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, învingând-o, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Argeş, într-o partidă disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, contând pentru etapa a şaptea (antepenultima) a play-out-ului Ligii I la fotbal.

După o primă repriză echilibrată, echipa constănţeană a deschis scorul în minutul 48, prin Andrei Artean, care l-a învins pe portarul Greab cu un şut din unghi. Acesta avea să rămână unicul gol al întâlnirii, în ciuda ocaziilor care aveau să urmeze, avându-i în prim plan pe Aurelian Chiţu (min. 51) şi Juvhel Tsoumou (min. 90+4), respectiv Cephas Malele (min. 68).

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru, Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (min. 46, Marquinhos), Ciobanu, 
Artean, Grameni, Chițu, Ganea (min. 46, Tsoumou), Jo Santos (min. 90, Ely).

Aşadar, un nou rezultat pozitiv, vital, pentru FC Viitorul, care are o singură înfrângere în ultimele patru etape, două victorii şi un egal, a totalizat 26 de puncte, iar retrogradarea directă este, practic, evitată. Mai rămâne doar ameninţarea barajului.

În penultima etapă, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, vineri, 14 mai, de la ora 20.30, pe Chindia Târgoviște, lidera ierarhiei play-out-ului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Stire din Sport : Liga 2 / FC Farul învinge în deplasare
Pagina a fost generata in 0.3957 secunde