"Aerobicii" tricolori, argint pe echipe, la Mondialele din Portugalia

116

Articole de la același autor

România nu a reuşit să obţină nicio medalie în cele patru finale în care a fost prezentă, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Guimaraes (Portugalia).

La individual masculin, Gabriel Bocşer s-a clasat pe locul cinci, cu 20,550 puncte, Sandra Dincă şi Mihai Alin Popa au ocupat locul şapte în finala de la cuplu, cu 19,500 puncte, iar în finala de la grup, România, în componenţa Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Daniel Ţavoc, a ocupat locul al cincilea, cu 19,800 puncte.

Tot un loc cinci pentru România şi la dans aerobic (Daria Mihaiu, Darius Branda, Sarmiza Niculescu, Sandra Dincă, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Mirela Frîncu), cu 17,100 puncte, la egalitate cu a patra clasată, Finlanda.

România a participat cu 12 sportivi, pregătiţi de antrenoarele Maria Fumea şi Mădălina Cioveie, la a 17-a ediţie a Mondialelor şi a obţinut o singură medalie, argint la echipe.

Acesta este cel mai slab bilanţ din istoria participărilor ţării noastre la Mondialele de gimnastică aerobică, egalând rezultatele de la primele două ediţii (1995 - o medalie de argint, 1996 - o medalie de aur), când erau însă mai puţine probe.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2919 secunde